Aktuellt

VALSTA SIMHALL & KONST
& KONST återanvänder en simhall som inte längre kan vara simhall.  Se aktuell information på valstakonst.se samt i vår kalender.

Skaparcirkel
Är du nyfiken på konst? Skapa tillsammans med andra på ett lustfyllt sätt, inga förkunskaper krävs. Sigtuna museum & Art och Konst- och kulturföreningen UNIKULTUR genomför tillsammans SKAPARCIRKELN, skapande för vuxna. Vi träffas vid tre tillfällen per termin på Sigtuna museum. Under handledning  arbetar vi i Studion med olika material.  Avgift inkl. material och fika för alla tre tillfällen: 200:- för icke medlemmar, 100:- för medlemmar i Unikultur. Anordnas i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Vårens datum är: 11 februari, 10 mars och 7 april kl 18.30-21.30 alla tillfällen
Skicka din anmälan till: anmalan@unikultur.se

Artist in Residence Sigtuna
Just nu arbetar vi med ett Artist in Residenceprogram för konstnärer som är intresserade av att, under en period, bo och verka utifrån platsen Sigtuna. 2019 är ett första pilotprojekt där huset Urmakaren, Stora gatan 51 i Sigtuna blir ett tillfälligt hem för konstnärer från hela världen. Vi vill skapa en generös mötesplats för konstnärligt utbyte mellan konstnärer och lokalsamhälle, och stödjer projekt som får ta tid att växa fram. Läs mer om årets residenceprogram här.

Följ oss i sociala medier:
Instagram: @konstplats_sigtuna
Facebook: Konstplats Sigtuna