Program på Konsthall Märsta

Vi erbjuder ett brett program kopplat till våra aktuella utställningar, med föreläsningar, kurser och workshops för barn, ungdomar och vuxna. Konsthallen visar fem-sju utställningar per år. Kontakta gärna curator Ingela Hermansson och kulturpedagog Anna Hedberg. 

Drop-in-ateljé för barn i alla åldrar, lördagar kl. 11-15
Varje lördag har vi Drop-in-ateljé. Tillsammans med en pedagog ser vi på och talar om konsten och skapar kreativt i ateljén. Materialkostnad 30 kr/barn. Barn under 8 år tillsammans med en vuxen.

Öppen Ateljé för vuxna måndagar, kl. 13-19
Välkommen att komma och arbeta självständigt i vår ateljé tillsammans med andra konstintresserade. Ta med eget material (ej oljefärg eller andra material med stark lukt). Fri entré

Toppentisdag! Tisdagar, klockan 15-17.
Skapande för unga. Kom upp i toppen av huset – till konsthallens ateljé! Vi provar olika material och inspireras av konsthallens utställningar, och av era idéer. Ingen anmälan, endast drop-in. Fri entré.

Har du frågor om toppentisdag eller vår verksamhet för ungdomar, kontakta konsthallens pedagoger anna.hedberg@sigtuna.se eller elin.kusmin@sigtuna.se.

Ateljé 13-19, onsdagar kl 16-18.
Vill du vara med i Konsthallens nya ungdomsgrupp? Vi träffas på onsdagar mellan kl 16 och 18 och gör konstprojekt tillsammans. Ni som är med i gruppen bestämmer vad vi ska göra: vi skapar i olika material och tekniker i vår Ateljé, diskuterar och ser nya saker. Gruppen får också komma med idéer och vara med och arrangera aktiviteter på konsthallen och Sigtuna museum. Det är gratis att vara med och vi bjuder på fika.
Föranmäl dig till elin.kusmin@sigtuna.se eller 073-6665395.

Babytorsdag i Kulturlänken kl. 10:30
Vi varvar rytmik, sagostund och konstupplevelser för de allra minsta med förälder. Större syskon får också följa med. 0-5 år. I samband erbjuder vi bra och billigt fika. Vi samlas alltid i Kulturlänken. I samarbete med Öppna Förskolan.