Konsthall Märsta är stängd sedan 8 juni 2018

Här finns information om det politiska beslutet om konsthallens stängning (dokumentation av Kommunfullmäktige 30 november 2017.)

Aktiviteter på Konsthall Märsta

POP UP-park Märsta
POP UP-park Märsta är en tillfällig mötesplats, under sommaren 2018, och ligger intill Arlandagymnasiet. Här kan du testa hinderbanan, träna i utomhusgymmet, uppleva konst eller bara hänga. Sigtuna Museum & Art står för det konstnärliga programmet, passa på att anmäla dig till en kurs eller bara kom förbi! DRAKBYGGE! AKVARELLWORKSHOP! TECKNA SERIER MED SARA OLAUSSON! MÅLA LANDSKAP I PARKEN! SMYCKESKONST! VÄRM MÄRSTA MED GARNAPA! ÅTERBRUKSKONST! BYGG MÖBLER TILL PARKEN! LANDART-WORKSHOP MED HANNAH STREEFKERK!
Se hela programmet här!
Uppdaterad info på Pop up-parkens Facebooksida.

KONSTENS PLATS I SAMHÄLLET
Varmt välkomna på ett öppet samtal 31 maj kl 16.30 om Konstens plats i samhället, med moderator Sofia Curman, KRO. Inbjudna Uppsala konstmuseum, Galleri Andréhn-Schibtjenko och ArtLab Gnesta visar och berättar med exempel ur sina verksamheter. Vad kan konst tillföra ett samhälle? Är konst viktigt? Hur tar olika kulturaktörer plats och är en del av samhället? Vad tycker du? Varmt välkommen att lyssna, delta och ställa frågor. Fri entré och avslutande mingel och buffé. Detta är det första samtalet i en samtalsserie med tre tillfällen som fortsätter i höst. Detta är det första samtalet i samtalsserien men det sista på platsen Konsthall Märsta som stänger den 8 juni.

Den 31 maj har vi öppet 13-19 med samtal kl 16.30-18.
Välkomna. Fri entré

Följ oss i sociala medier:
Instagram: @konsthall_marsta
Facebook: Konsthall Märsta

Läs mer…

Kontakta gärna Ingela Hermansson