Aktiviteter på Konsthall Märsta

HÖSTSALONG 2017
 Just nu visas den jurybedömda HÖSTSALONGEN 2017 . En mängd konstnärliga uttryck visas av totalt 36 konstnärer från hela landet. Utställningen är ett samarbete med Sigtuna Kulturförening och visas 23 september – 18 november.

UNGA HÖSTSALONGEN
I Kulturcaféet, Kulturlänken visas även den UNGA HÖSTSALONGEN t o m den 28 november. Den visar verk av barn och ungdomar i åldrarna 8-17 år.

Drop-in-ateljé på lördagar, kl. 11-15
Ta med familjen och skapa kreativt själv i vår ateljé. Vi inspireras av den aktuella utställningen. En konstpedagog finns på plats och visar och hjälper till. Pris: 30 kr/person i materialkostnad. Se vår Facebooksida och Instagramkonto (@konsthall_marsta) för aktuell information. Kontakta gärna vår kulturpedagog Anna Hedberg.

Öppen Ateljé för vuxna – öppet på måndagar, kl. 13-19
Välkommen att arbeta självständigt i vår ateljé tillsammans med andra konstintresserade. Ta med eget material (ej oljefärg eller andra material med stark lukt). Vi har också ett utbud av konstnärsmaterial till försäljning i vår lilla butik (akrylfärger, penslar, paletter, skissblock och pennor).

Toppentisdag! Tisdagar, klockan 15-17.
Skapande för unga mellan ca 8 och 12 år. Kom upp i toppen av huset – till konsthallens ateljé! Vi provar olika material och inspireras av konsthallens utställningar, och av era idéer. Ingen anmälan, endast drop-in. Varje tisdag 12 september-28 november. Fri entré. 

ATELJÉ 13/19
Konsthallens ungdomsgrupp träffas på onsdagar kl 16.00-18.00 och gör konstprojekt tillsammans. Vi skapar i olika material och tekniker i vår ateljé, diskuterar och ser nya saker. Gruppen får också komma med idéer och vara med och arrangera aktiviteter på konsthallen och Sigtuna museum. För dig som är 13 – 19 år. Det är gratis att vara med och vi bjuder på fika.
Vill du vara med? Föranmäl dig till elin.kusmin@sigtuna.se eller 073-6665395.

Höstlov = Konstlov
Under höstlovet 30/10-3/11 inspireras vi av konsthallens utställning Höstsalongen 2017 och skapar med olika material i ateljén. För barn i alla åldrar, barn under 8 år i vuxens sällskap. Fri entré.

Följ oss i sociala medier:
Instagram: @konsthall_marsta
Facebook: Konsthall Märsta

Längtan, Monica Öhman