Familj- och barnverksamhet
på Konsthall Märsta

På Konsthall Märsta har vi har aktiviteter som riktar sig specifikt till barn och familjer, vissa aktiviteter återkommer regelbundet och en del kurser/workshops dyker upp då och då.

Höstlovsateljé
Mån -fre kl. 11-15
Kom och skapa i vår ateljé på höstlovet tillsammans med vår pedagog. Pröva på olika material och inspireras av utställningen Höstsalong 2016. Fri entré för barn och familjer under höstlovet. Se hela programmet här.

Drop-in-ateljé på lördagar, kl. 11-15
Ta med familjen och skapa kreativt själv i vår ateljé. Vi inspireras av den aktuella utställningen. En konstpedagog finns på plats och visar och hjälper till. För barn i alla åldrar, för barn under 8 år i vuxens sällskap.
Pris: 30 kr/person i materialkostnad.

Toppentisdag! Tisdagar, klockan 15-17.
Kom upp i toppen av huset – till konsthallens ateljé! Vi provar olika material och inspireras av konsthallens utställningar, och av era idéer. Från 8 år. Ingen anmälan, endast drop-in. Fri entré. Höstens datum: 23 augusti, 6 september,
20 september, 4 oktober, 18 oktober, 29 november och 13 december.

Babytorsdag i Kulturlänken
Varje torsdag kl. 09.30 träffas vi i Kulturlänken. Vi varvar rytmik, sagostund och konstupplevelser för de allra minsta med förälder. Vi samlas alltid i Kulturlänken.
I samarbete med Öppna Förskolan i Märsta Centrum.

Visningar
Guidad visning på ca 45 min visning, max ca 30 personer/grupp.
Guidad visning samt arbete i ateljén. Ca 40 minuters visning av utställning med efterföljande arbete i ateljén med konstpedagog. Max 25 personer. Totalt ca 1,5 timme. Pris: 1 800 kr under ordinarie öppettider, efter ordinarie öppettider: 3 200 kr. För kommunens skolor och förskolor är det kostnadsfritt. Har du frågor om den pedagogiska verksamheten eller vill boka en visning?
Hör av er till vår kulturpedagog Anna Hedberg

Barn teckning 03 RF